Slechts één team Vluduc wint

Het afgelopen weekend is voor handbalvereniging Vludoc uit Nuth eentje om snel te vergeten. Alleen Dames-3 wist te winnen van hun tegenstanders.

De dames reisden zaterdag af naar Echt om daar aan te treden tegen VC Patrick. Al snel werd duidelijk dat de dames uit Nuth het voor het zeggen hadden op het volleybalveld. De eerste twee set gingen met 21-25 en 15-25 naar Vludoc.

In de derde set leken de damens er niet helemaal bij de zijn, want deze werd onnodig afgegeven aan het team uit Echt. Tijdens de vierde match werd echter weer orde op zaken gesteld. Het werd uiteindelijk een overwinning in vier sets waardoor de dames vier punten mee naar Nuth namen.

Het waren alle punten die Vludoc wist binnen te halen want alle overige teams verloren hun wedstrijden.