Slachtoffers Pinkpopdrama aan beterende hand

23062 Het herstel van de drie slachtoffers van het Pinkpopdrama gaat de goede kant op. Inmiddels hebben de drie slachtoffers de intensive care van het ziekenhuis kunnen verlaten.

Al hebben zij wel nog een lange weg te gaan, zo heeft de advocaat van de slachtoffers laten weten aan L1.

Een 30-jarige man uit Landgraaf, een 26-jarige man uit Heerlen en een 23-jarige vrouw Heerlen raakten zwaargewond bij het ongeluk op maandag 18 juni. Enkele uren na het festival werden zij op de Mensheggerweg in Landgraaf aangereden. Een vierde slachtoffer, een 35-jarige Heerlenaar, overleefde de aanrijding niet.

De veroorzaker van het ongeluk, Danny S. uit Heerlen, sloeg na de aanrijding op de vlucht en meldde zich uren later bij de politie. Hij gaf aan dat hij pas merkte dat er mensen op de weg zaten toen hij ze had geraakt. Daarna verkeerde hij in shock. Kort voor het ongeluk was de weg weer opengesteld voor het verkeer.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019