Slachtoffer woningbrand alsnog overleden

27079

Het 5-jarige meisje dat afgelopen weekend zwaargewond is geraakt bij een woningbrand in Brunssum is in het ziekenhuis alsnog aan haar verwondingen bezweken. Het meisje en de moeder liepen zaterdagmiddag ernstige brandwonden op.

De brand was ontstaan in de slaapkamer van een woning aan de Margrietstraat in Brunssum. Terwijl de moeder naar het ziekenhuis in Heerlen werd gebracht, vloog een traumahelikopter met het kind naar een gespecialiseerd ziekenhuis in het Duitse Bochum. 

Het meisje ging naar basisschool de Trampoline en zat daar in groep 2. De leerlingen op school zijn dinsdag op de hoogte gebracht over de toestand van het meisje. Inmiddels zijn op de plek des onheils de nodige bloemen neergelegd voor het meisje.

 

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto september

 

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019