Slachtoffer steekpartij Kerkrade overleden

De man die bij een steekpartij op een woonwagenkampje aan de Sportstraat in Kerkrade zondagmorgen zwaar gewond raakte, is overleden. Dat bevestigt de politie in Limburg tegenover ZO-NWS.

"Het slachtoffer is zondag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen komen te overlijden", laat woordvoerster Diana van Lieshout weten. De aangehouden verdachte zou de broer van het slachtoffer zijn. "Dat ga ik niet bevestigen. Wat ik wel kan zeggen dat de aangehouden man iemand uit de relationele sfeer is", aldus Van Lieshout.

De doodgestoken Wim Verspaget was werkzaam bij de gemeente Landgraaf, blijkt uit informatie op zijn Facebook-pagina. De afdeling Forensische Opsporing (FO) van de politie heeft gisteren nog geruime tijd onderzoek gedaan op de plaats delict aan de Sportstraat, vlakbij het oude stadion van Roda JC.

Op social media laten mensen blijken geschokt te zijn door de plotselinge dood van Verspaget.

28151 Onderzoek van de politie zondag bij de woning aan de Sportstraat in Kerkrade. Foto (c) ZO-NWS | Bjorn Thimister

weerfoto februari