Sjors Ultee nieuwe trainer bij Fortuna

26140

Sjors Ultee wordt de nieuwe trainer van Fortuna Sittard. Hij volgt René Eijer op, die vanwege ziekte een stapje terug doet maar inmiddels aan de slag is bij EVV Echt.

De 32-jarige oefenmeester uit Utrecht tekent een contract voor één seizoen. Volgens de Sittardse Eredivisionist is er wel de optie om nog met een jaar te verlengen.

Hoewel Ultee een onbekende naam is voor de meesten stond hij hoog op het lijstje van technisch manager Sjoerd Ars. De kersverse trainer is blij dat hij aan de slag kan op Eredivisie-niveau. Ultee kijkt uit naar de samenwerking met de assistent trainers Kevin Hofland en Kristof Aelbrecht. 

De in Bingelrade wonende Kevin Hofland blijft ook in het komende seizoen actief bij Fortuna. De oud-international stond in belangstelling van meerdere clubs, maar daar gaat niet op in. Het contract van Hofland loopt nog tot 2022. Hofland is momenteel bezig met het behalen van zijn papieren als trainer. 

Als hij deze heeft dan zou hij zelf bij Fortuna aan de slag kunnen als hoofdtrainer.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019