Seizoen mogelijk voorbij voor Dijkhuizen

Henk Dijkhuizen is voor twee wedstrijden geschorst. De Roda-speler kreeg deze sanctie voor zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Telstar.

Daarmee is de kans groot dat Dijkhuizen zondag zijn laatste wedstrijd van het seizoen heeft gespeeld. Het reguliere voetbalseizoen telt namelijk nog maar twee wedstrijden voor Roda JC.

Roda wil zich graag plaatsen voor de play-offs om zo nog kans te maken op een terugkeer in de Eredivisie. Echter door de forse nederlaag van maandagmiddag tegen Telstar liet Roda broodnodige punten liggen.

Na ruim een uur spelen maakte Dijkhuizen een tackle en werd hij vervolgens door de scheidsrechter met rood van het veld gestuurd. Roda gaat niet in beroep tegen de straf van drie wedstrijden waarvan één voorwaardelijk.