Schuttersparkloop op zaterdag 11 januari

27787

Op zaterdag 11 januari kunnen de hardlopers hun schoenen weer aantrekken voor de Schuttersparkloop in Brunssum. De hardloopwedstrijd door het gelijknamige park in Brunssum wordt georganiseerd door de Parelloop.

De wedstrijden starten om 9.30 uur met de 500 meter loop voor de basisscholieren. Tegen 10.00 uur gaan de recreanten en beginners van start voor de 3 kilometer en om 10.30 uur de recreanten en wedstrijdlopers vanaf 16 jaar (6 kilometer). 

Omkleedmogelijkheden en douches zijn te vinden in de pompgebouwen. Hier is ook het wedstrijdsecretariaat gevestigd. Hardlopers kunnen zich aanmelden via www.parelloop.nl of tot een half uur voor de wedstrijd het het secretariaat.

De wedstijd werd vorig jaar gewonnen dor Patrick Helgers. Hij liep de 6 kilometer in 22 minuten en 57 seconden. Jesse van der Raadt uit Schinveld werd tweede.

 


Weerfoto januari

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019