Schuttersparkloop op 13 april

De Schuttersparkloop in Brunssum wordt alsnog gehouden op zaterdag 13 april. De hardloopwerdstrijd door het gelijknamige park stond aanvankelijk gepland voor 26 januari maar kon vanwege de sneeuw en vorst toen niet doorgaan.

Zaterdag 13 april kunnen hardlopers alsnog in actie komen in het park. Er zijn wedstrijden voor jong en oud. De allerjongsten, de basisscholieren uit de groepen 1 tot en met 4, gaan om 9.30 uur van start voor de 500 meter. Na de 1000 meter loop voor de overige scholieren gaat de 3 kilometer loop van start voor recreanten en starters. De hoofdwedstrijd gaat om 10.30 uur van start.

Na het lopen van de wedstrijd wordt ook duidelijk wie het klassement van de drie Brunssumse parklopen heeft gewonnen.

Omkleedmogelijkheden en douches zijn te vinden in de pompgebouwen. Hier is ook het wedstrijdsecretariaat gevestigd. Hardlopers kunnen zich aanmelden via www.parelloop.nl of tot een half uur voor de wedstrijd het het secretariaat.