Schrouff wil aandelen Roda overdragen aan nieuwe investeerder

Een nieuwe investeerder neemt de Roda JC aandelen van Frits Schrouff over. Schrouff heeft aangegeven zich terug te willen trekken als eigenaar van de club.

Wie de nieuwe investeerder is wil Roda JC nog niet zeggen omdat de deal nog niet helemaal rond is. De handtekeningen moeten nog gezet worden en vooralsnog is slechts sprake van een stevige handdruk.

Schrouff stopte 19 miljoen euro in de inmiddels noodlijdende club. Hij zou voor een periode van 3 jaar aanblijven, zo was vantevoren afgesproken. Die termijn is inmiddels een half jaar overschreden.

Als de nieuwe investeerder met een goed plan komt is Schrouff bereid zijn aandelen over te dragen. Hij heeft ruim 79 procent van de aandelen in handen.