Schietpartij op Trichterweg in Brunssum

11680 In Brunssum is in de nacht van woensdag op donderdag geschoten op de Trichterweg. Voor zover bekend raakte bij de schietpartij niemand gewond.

Wel werden zeker twee geparkeerde auto's geraakt door vermoedelijk kogels uit een automatisch wapen. Omwonenden werden rond 0.40 uur opgeschrikt door de schoten.

De dader of daders zijn gevlucht. De Trichterweg werd tussen de Markt en de Wijenweg in Treebeek geruime tijd afgesloten voor sporenonderzoek. De aanleiding voor de schietpartij is nog onduidelijk.

Afgelopen weken is in de regio al een paar keer geschoten. Dat was onder andere het geval in Kerkrade en in Gangelt. Vorige maand werd Brunssumer Sven Prins doodgeschoten op de Akerstraat in zijn woonplaats.

Burgemeester Luc Winants laat in een reactie aan de regionale omroep L1 weten dat de twee schietpartijen in Brunssum niets met elkaar te maken hebben.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019