Rommelmarkt voor kinderboerderij

22812 De vrienden van... organiseert zondag 23 september een benefiet rommelmarkt voor de kinderboerderij in het Schutterspark in Brunssum.

Volgens de initiatiefnemers vervult de kinderboerderij in Brunssum een belangrijke maatschappelijke rol. Niet alleen kunnen kinderen hier genieten van een bezoek aan de dieren, de boerderij is ook sociale werkplek voor mensen met een beperking. Zij helpen met de verzorging van de dieren en het schoonhouden van het park.

De rommelmarkt op de kinderboerderij begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er zijn nog kramen te huur. Neem hiervoor contact op met Karin van der Wal via [email protected].

Op de dag van de rommelmarkt wordt aan kinderboerderij beheerder Nicole Puts ook het geld overhandigd dat bij elkaar is gebracht via een crowdfundingsactie.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019