Rolstoel-vriendelijkheid openbare gebouwen getest

23471

De nieuwe partij VitaalBeekdalen gaat de toegankelijkheid van openbare gebouwen testen. Hiervoor is men nog op zoek naar proefpersonen.

Kartrekker van het initiatief is het huidige raadslid van PRO Jan van Asten. Hij is tevens VN ambassadeur voor gehandicapten en mindervaliden. Vaak blijken ook openbare gebouwen slecht toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een beperking.

Het raadslid, dat tijdens de aanstaande verkiezingen van de fusiegemeente Beekdaelen op de lijst van Vitaal Beekdaelen staat, wil weten hoe het ervoor staat met de openbare gebouwen in Onderbanken. Als eerste wordt gekeken naar enkele plaatsen in Schinveld. Het gemeentehuis is een poos geleden aangepast zodat mensen in een rolstoel makkelijker het gebouw in en uit kunnen.

Wie wil deelnemen aan deze test kan zich via [email protected] aanmelden of neem contact op met (045) 525 20 09.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019