Rodney Swelsen lijsttrekker D66 Beekdaelen

21663

Rodney Swelsen is door de leden van D66 Beekdaelen unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Die zijn in november dit jaar als de inwoners van Onderbanken, Nuth en Schinnen naar de stembus moeten.

Swelsen (47) was van 2012 tot 2017 wethouder in Onderbanken. Die functie legde hij vorig jaar neer om zich met D66 op de verkiezingen te richten. Sinds kort is hij weer raadslid in Onderbanken met de uit Democraten Onderbanken afgesplitste fractie D18.

D66 zegt blij te zijn met de lijsttrekker. "Hij kent de streek goed en heeft de nodige bestuurlijke ervaring opgedaan in de regio", laat de fractie weten.

Rodney Swelsen is geboren in Doenrade, studeerde bedrijfseconomie in Tilburg en werkt bij de Gemeente Landgraaf. Sinds 2002 woont hij in Schinveld.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019