Roda zoekt met spoed uitvoerder reddingsplan

Roda JC is met spoed op zoek naar een extern persoon die het reddingsplan voor het komende seizoen 2019-2020 moet gaan uitvoeren. Dat bevestigt Karel Bouckaert van de Stichting Samen Roda JC, een groep van regionale ondernemers welke de club op dit moment gezond en klaar voor de toekomst maken, tegenover ZO-NWS.

"We hebben een plan gemaakt met daarin de begroting voor het seizoen 2019-2020", legt Bouckaert uit. "Die begroting zal uitkomen op om en nabij de 4,5 miljoen euro. Dat is een stuk minder dan dit seizoen en betekent dat je goed moet bekijken waar je precies het geld aan uitgeeft."

"Om dit plan uit te voeren, zoeken we met spoed een geschikt persoon want die hebben we niet", vervolgt Bouckaert tegen ZO-NWS. "Harm van Veldhoven bekleedt al een dubbelfunctie op dit moment binnen Roda JC, dus die kunnen we dit niet aan doen."

"Het is echter zaak dat we snel iemand vinden, want anders zijn we te laat en lopen we achter de feiten aan. Het probleem is dat mogelijke kandidaten niet voor het oprapen liggen en dat die uitvoerder die we zoeken ook nog niet veel mag kosten", aldus Bouckaert.