Roda wint van Bekkerveld

787 Roda JC heeft zaterdag in Heerlen een oefenwedstrijd tegen Bekkerveld gewonnen met 0-12. Ruim 1250 toeschouwers zagen Sanharib Malki vier maal scoren.

Voor rust scoorde de Kerkradenaren zes keer. Roda's nieuwe aanwinst Krisztián Németh speelde ook al mee. Naast de overwinning was er nog goed nieuws voor de club uit Kerkrade: De KNVB heeft Roda ingedeeld in Categorie II van het financieel ratingsysteem. Dat betekent dat de club de financiën beter onder controle heeft.