Roda verliest van Alemannia Aachen

26371

Bij de vriendschappelijke derby tussen Roda JC en Alemannia Aachen zijn de Kerkradenaren hard onderuit gegaan. In Vaals werd het woensdag uiteindelijk 4-1 voor de club uit de vierde Regionalliga.

Van het begin af aan had Roda moeite om kansen te creëren. Tot vlak voor rust wist Roda doelman Tom Muyters zijn doel vrij te houden, echter een inzet van Robin Carnier was niet te houden en zette het eerste doelpunt van de avond op het scorebord.

Na ongeveer een uur spelen verruilde trainer Jean-Paul de Jong diverse spelers voor jongelingen en testspelers. Na nog een doelpunt van de ploeg uit Aken maakte testspeler Fadel Gobitaka het enige doelpunt voor Roda. In de slotfase wist Alemannia nog twee vrije trappen te verzilveren.

Tijdens het spel werd duidelijk dat de ploeg nog niet ingespeeld is op elkaar. 

Kijk hier naar een fotoverslag van de vriendschappelijke derby tussen Alemannia Aachen en Roda JC >>

 

26372 foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019