Roda praat binnenkort met Molenaar

24706

Roda JC gaat op korte termijn om de tafel met trainer Robert Molenaar om over zijn toekomst in Kerkrade te spreken. Daarna zal de club een beslissing nemen over zijn in juli aflopende contract. Dat zegt directeur Harm van Veldhoven tegen ZO-NWS.

Molenaar is sinds 2017 aan het roer in Kerkrade. Hij degradeerde in zijn eerste seizoen uit de Eredivisie en bivakkeert nu met zijn ploeg op de achtste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Intern is er volgens ingewijden wat kritiek op het functioneren van Molenaar, maar geruchten dat Van Veldhoven zelf al een beslissing heeft genomen over een vertrek van zijn trainer, verwijst de algemeen directeur naar het rijk der fabelen.

"Ik hoor die kritiek ook ja, maar ik vind die niet terecht", legt Van Veldhoven desgevraagd uit. Het is onzin dat ik al weet of Robert bij ons gaat vertrekken. Wat ik daarover kan zeggen is dat ik deze maand met hem om de tafel ga zitten en dan zullen we een beslissing nemen." Van Veldhoven bevestigt daarnaast dat Roda op zoek is naar een nieuwe algemeen directeur.

De oud-trainer bekleedt op dit moment zowel de functie van algemeen directeur als ook die van technische baas in Kerkrade. "Dat doe ik nu al een aantal maanden, maar we zijn op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. We bekijken hoe we dat gaan invullen. Naar verwachting zal dit binnen nu en vijf maanden gaan plaatsvinden", aldus Van Veldhoven tegen ZO-NWS.
 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019