Roda krijgt punten in mindering

De Licentiecommissie van de KNVB heeft Roda JC gestraft met een geldboete van 12.500 euro. Ook worden drie punten in mindering gebracht.

Roda JC heeft kennis genomen van de straf en beraad zich of ze in beroep zal gaan tegen de straf.

De KNVB vindt de huidige situatie bij Roda JC zorgwekkend en gaat als bemiddelaar samen met de Gemeente Kerkrade en de Keuken Kampioen Divisie in gesprek met de club.

Sinds enkele weken is het onrustig bij de club op bestuurlijk niveau en afgelopen maandag meldde het personeel zich ziek. Dat heeft te maken met de situatie rond Mauricio Garcia de la Vega.

weerfoto oktober