Roda JC zonder punten bij FC Twente

23375

Roda JC is er niet in geslaagd punten te scoren bij FC Twente. In Enschede werd het vrijdagagavond 3-1 in het voordeel van FC Twente.

Dit ondanks dat Roda JC al snel op voorsprong kwam. Mitchel Paulissen zette in de vierde minuut de 0-1 op het scorebord. Niemand had echter verwacht dat FC Twente voor rust nog twee keer zou scoren.

De eerste keer uit een vrije trap na een overtreding van Daryl Werker. Daarna schoot Tom Boere vanaf de 11 meter in de netten bij Tom Muyters. De scheidsrechter had een penalty gegeven nadat Richard Jensen in het 16 meter gebied een duw in de rug had gekregen van Tim Hölscher.

Ook na rust waren er over en weer een aantal fraaie kansen. De tweede helft werd ook gedomineerd door overtredingen. Scheidsrechter Mulder haalde geregeld de gele kaart uit zijn borstzak.

Batoh zette met een fraaie kopbal in de 68e minuut de 3-1 eindstand op het scorebord. Roda zette alles op alles om op zijn minst gelijk te komen, maar dat lukte niet meer.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019