Roda JC pakt uit tegen Jong AZ

Met een 6-2 overwinning heeft Roda JC vrijdagavond flink uitgepakt tegen Jong AZ. Henk Dijkhuizen nam in de eerste minuut het eerste doelpunt voor zijn rekening.

Even later wist Mario Engels de bal in de touwen van doelman Jasper Schendelaar te werken. Mart Remans maakte in de 21e minuut zijn eerste doelpunt van de wedstrijd: 3-0. Vervolgens kreeg Jong AZ een doelpunt na een eigen goal door Daryl Werker. Hij probeerde met een kopbal een doelpunt te voorkomen maar Radomir Novakovich zag de bal in het net verdwijnen.

Ook na rust was Roda JC de betere partij. Doelpunten werden gemaakt door Remans (4-1), Milts (5-1), Tiijani Reijnders (5-2) en opnieuw Milts (6-2).

Kijk hier naar het fotoverslag van de wedstrijd Roda JC - Jong AZ >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.