Roda JC pakt ook in tweede duel de punten

Roda JC heeft de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen gewonnen van Top Oss. De ploeg van trainer Jurgen Streppel liet de Brabanders met lege handen achter: 3-0.

Roda ging meteen goed van start en was duidelijk de sterkere partij. De eerste échte kans van de zijde van Roda kwam in de 21e minuut. Niek Vossebelt kon vrij uithalen maar schoot over.

Na precies een half uur spelen kwam Roda JC op voorsprong toen Stefano Marzo feilloos de bal achter Top Oss doelman Bo Geens werkte. Acht minuten later zette Roland Alberg de 2-0 op het scorebord.

Aan de doelpuntenreeks leek voor rust nog geen einde te komen, want Jordy Croux werkte de bal in de netten bij Top Oss: 3-0.

De pauze was een kantelpunt in de wedstrijd. Nu rust kreeg Top Oss meer kansen. Dennis van der Heijden schoot hard naast. Bij een tweede poging de bal in het doel van Roda-doelman Youri Roulaux te krijgen, blesseerde hij zichzelf.

Kijk hier naar een fotoverslag van Roda JC - Top Oss >>

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto september

¬© ZO-NWS   2019