Roda JC geeft voorsprong uit handen

23461

Roda JC heeft het thuisduel tegen NEC met een 2-3 nederlaag moeten bekopen. Een 2-1 voorsprong werd onnodig uit handen gegeven.

De ploeg van Molenaar zette al na 7 minuten de 1-0 op het scorebord dankzij Mario Engels. NEC kreeg wat meer voet aan de grond en Jonathan Okita zette nog voor rust de stand gelijk.

Na rust stond even een sterker Roda JC op het veld en meer doelpunten hingen in de lucht. Mitchel Paulissen zag zijn kans schoon na een voorzet van Mario Engels en maakte de 2-1. Even leek het erop dat Engels het duel kon beslissen, maar de bal raakte de lat.

NEC had even later meer succes en profiteerde van een fout in de verdediging bij Roda, waarmee de stand weer gelijk kwam. Beide ploegen zetten alles op alles om de punten te pakken. Over een overtreding van Jannes Vansteenkiste had scheidsrechter Bas Nijhuis snel beslist er volgde een penalty in het voordeel van NEC: 2-3.

In het slotoffensief waren Paulissen en Remans dichtbij een gelijkspel maar ook in de 4 minuten extra tijd kon niet meer gescoord worden.

Klik hier voor een fotoreportage van Roda JC - NEC >>

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019