Roda: 'gesprekken met Nicky Souren verlopen goed'

De gesprekken tussen Roda JC en middenvelder Nicky Souren om zijn aflopende contract te verlengen verlopen voorspoedig. Dat zegt technisch directeur Jeffrey van As tegen ZO-NWS.

"Er is nog geen akkoord, maar de gesprekken verlopen goed", legt TD Jeffrey van As uit over de lopende onderhandelingen met de twintigjarige Nicky Souren, die al enkele seizoenen in Kerkrade speelt.

Volgens technische baas Van As zal er begin komende week "verder gegaan worden" met de procedure van het aantrekken van een nieuwe assistent-trainer. Die moet er komen omdat de Kerkraadse club afscheid heeft genomen van Maurice Verberne én keeperstrainer Robert-Jan Zoetmulder.

Naast de eerder al genoemde Patrick Greveraars, wordt ook de naam van Remond Strijbosch als mogelijke kandidaat genoemd. Zij werkten eerder al samen met kersvers hoofdtrainer van Roda JC Jurgen Streppel.

"Ik kan en wil er niks over zeggen", laat Strijbosch desgevraagd weten over de eventuele interesse uit Kerkrade. Jeffrey van As wil in deze niet op namen ingaan.

weerfoto juni