Roda en Top Oss delen de punten

Roda JC en Top Oss kwamen vrijdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een tegendoelpunt in de 85e minuut schudde Roda wakker. Drie minuten later volgde de gelijkmaker.

De ruim 6.000 toeschouwers kregen een vrij saaie wedstrijd met weinig hoogtepunten voorgeschoteld. Hoewel Top Oss wat meer grip kreeg op de wedstrijd maar dat resulteerde niet in treffers.

Na rust moest vooral Roda-doelman Tom Muyters een paar keer in actie komen. De ploeg van Eric van der Luer zette vooral in op verdediging. Daryl Werker leek nog even succesvol maar hij benutte de kans niet.

In de 85e minuut kwam Top Oss op voorsprong dankzij Philippe Rommens. Roda zette een tandje bij en kwam gelijk dankzij een eigen doelpunt van Top Oss.

Roda heeft nu 52 punten en maakt nog steeds kans op playoffs voor promotie naar de Eredivisie.

Kijk hier naar een fotoverslag van de wedstrijd Roda JC - Top Oss >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.