Rob Scheren nestor mei-vereniging Jonkheid

24929 Rob Scheren (19) is dit jaar de nestor van mei-vereniging De Jonkheid. Dat werd onlangs bekendgemaakt bij de jaarvergadering.

De 66e nestor woont op de Eindstraat in Schinveld en studeert momenteel aan de Wageningen University. Hij is daar bezig met de opleiding Agrotechnologie.

De traditie van de Jongkheid en de getrouwden is bekend bij de 19-jarige. Rob treedt namelijk in de voetstappen van zijn vader; die was ook ooit nestor van de verenging.

De eerste taak van Rob Scheren is deelnemen aan de dennestrijd. Deze start op zondag 14 april. Een dag eerder wordt de 66e mei-den gekapt. Dit klusje wordt geklaard door de kapploeg die onder leiding staat van de nieuwe kapitein Glenn Peters.