Renovatie Europaplein afgerond

22428 De grondige opknapbeurt van het Europaplein in Hulsberg is afgerond. Daarmee komt er een eind aan de maandenlange bouwput in de dorpskern van de gemeente Nuth.

Het oude plein voldeed niet meer de eisen van deze tijd en de stenen en het asfalt waren op diverse plaatsen erg slecht. Door het opvullen van de kuil kon de hele parkeerplaats opschuiven richting de winkels en was het ook mogelijk om 25 extra parkeerplaatsen in te richten. Deze zijn nu ook voorzien van belijning zodat het lukraak parkeren op het plein afgelopen is.

Een andere bijzonderheid van het plein is dat het nu ook gebruikt kan worden als evenemententerrein. De gemeente Nuth had voor de renovatie van het plein 600.000 euro uitgetrokken.

22432 foto © LOO-tv | AH Hulsberg

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019