Receptie prinses en jubilarissen OCV De Uule

Ouderencarnavalsvereniging De Uule uit Schinveld houdt op zaterdag 8 februari een receptie voor prinses Hanny I. Tussen 19.00 en 20.30 uur is iedereen van harte welkom in Meetpoint aan de Beekstraat in Schinveld.

Hanny Theunissen-Emonds is de 42e heerser over het rijk van de Uule. Op deze dag nemen ook drie jubilarissen plaats achter de receptietafel. Ed en Hetty Hurkens en Stephanie Senden zijn allen 2 x 11 jaar lid van de vereniging.

Bovendien kunnen deze avond de nieuwe kostuums van de vereniging bewonderd worden. De traditionele rode capes en steken hebben plaats moeten maken voor een modern hesje en kleurrijke bloes en hoed.

Weerfoto januari