Punt minder voor Alfa Sport na vechtpartij

Het eerste elftal van Alfa Sport uit Oirsbeek heeft van de KNVB een punt in mindering gekregen. Dat is de straf omdat de voetbalwedstrijd tegen Spaubeek gestaakt moest worden.

Op zondag 27 oktober liep een duel tussen de twee amateursclubs uit de hand. Na een overtreding op een speler uit Spaubeek gingen de twee ploegen met elkaar op de vuist. Dat was voor de scheidsrechter voldoende reden om het duel te staken.

Naast dat beide clubs een punt in mindering gebracht krijgen door de Nederlandse voetbalbond moeten zij ook een boete van 100 euro betalen.

weerfoto november