Popup bios in finale Onze Buurt

26816

Het project 'CUT! popup bios' uit Beekdaelen is één van de zes finalisten van Onze Buurt 2019. Een jury koos uit 84 inzendingen zes finalisten.

Alle projecten hadden aandacht voor de toekomstige generatie. De zes finalisten hadden volgens de jury ook de nodige aandacht voor zorg en milieu.

Het project uit de fusiegemeente viel op door de originele manier om het sociale isolement aan te pakken. Door het verdwijnen van voorzieningen in de kerkdorpen dreigen de sociale contacten tussen mensen onderling ook te verdwijnen. Om dit te voorkomen willen verenigingen uit de dorpen mensen samenbrengen met een rondreizende popup bioscoop.

Onze Buurt wordt inmiddels voor de zesde maal georganiseerd door de woningverenigingen die verenigd zijn in Ons Limburg. Zij worden hierbij ondersteund door het Oranje Fonds en de Provincie Limburg.

 

weerfoto september

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019