Politie zoekt met foto naar verdachte bommelding

21837

De politie heeft een foto vrijgegeven waarop een man te zien is die verantwoordelijk gehouden wordt voor een bommelding op het NS station in Sittard. De bommelding dateert al van 22 juni 2017 en blijkbaar is de politie niet verder gekomen met het onderzoek.

Daarom wordt na bijna een jaar de hulp van het publiek ingeroepen. Door de bommelding was het station urenlang afgesloten.

Een nog onbekende man met opvallend slecht gebit had tegen een conducteur geroepen dat een bom in de trein zou liggen. Vervolgens zette hij het op een lopen. Daarbij riep hij nog meerdere malen "bom, bom, bom".

Uit voorzorg werd het station en de omgeving ervan afgezet en werden kantoorruimten ontruimd. Uiteindelijk werd er geen bom gevonden. Ook een zoektocht naar de man bleef zonder resultaat.

Wel is inmiddels duidelijk dat hij ook op het NS-station in Maastricht gezien is. Uit camerabeelden blijkt dat hij uit de trein stapte die uit Hasselt kwam. 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019