Politie niet blij met actie Pedojagers Zuid-Limburg: Dit is gevaarlijk

31273

De politie is niet te spreken over een filmpje dat afgelopen vrijdag op social media is verschenen.  Een voetbaltrainer wordt door de groep ‘Pedojagers Zuid-Limburg' beschuldigd van het versturen van seksueel getinte chatberichten naar een minderjarige jongen. Dat zegt een politiewoordvoerster desgevraagd tegen ZO-NWS.

“Wij adviseren mensen om niet het recht in eigen hand te nemen”, legt politiewoordvoerster Judith Verbaan uit. “Laat de politie het werk doen. Bovendien vinden wij ook dat dit soort acties gevaarlijk kunnen zijn omdat dit soort confrontaties uit de hand kunnen lopen.”

De betrokken voetbaltrainer, die eerder werkzaam was bij de voetbalclubs Amstenrade en SVM uit Munstergeleen, is door zijn huidige werkgever in het amateurvoetbal SV Geuldal op non-actief gesteld.

Hij zou een seksafspraak hebben gemaakt met een vijftienjarige jongen. De man dacht contact te hebben met die jongen, maar bleek achteraf te chatten met een groep volwassen mannen die zich ‘Pedojagers van Zuid-Limburg’ noemt.

Ze spraken uiteindelijk af op de parkeerplaats van zwembad Otterveurdt in Hoensbroek, aan de Gravin van Schönbornlaan.

weerfoto oktober

 

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019