Politie bekijkt plastic opslag Brunssum met drone

27819

De politie heeft dinsdag met een drone opnames gemaakt van de plastic opslag aan de Kranenpool in Brunssum. Volgens een politieman ter plaatse zijn de opnames bedoeld om een beeld te krijgen van de situatie van de opslag.

Het onderzoek werd uitgevoerd door het functioneel parket. Dat bekijkt tevens of er een basis is voor een strafrechtelijk onderzoek. De provincie laat via een woordvoerder weten niet betrokken te zijn bij het onderzoek van de politie.

De opslag van recvyclebedrijf TpD werd enkele weken opnieuw op slot gedaan door de provincie nadat er opnieuw balen met plastic afval waren neergelegd. Het ging om 270 balen die tegen de regels in niet afgedekt waren.

De opslag en verwerking van plastic afval in Brunssum zorgen al enkele jaren voor vliegen- en stankoverlast in de omliggende woonwijken en op het bedrijventerrein.

 

27818

foto © ZO-NWS | Twan Senden

Weerfoto januari

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019