Piet Jaegers bij Kunstenaars in Beeld

24734 Pieter Jaegers is te gast in de nieuwe aflevering van Kunstenaars in Beeld. Deze aflevering is vanaf zaterdag te zien via de diverse kanalen van ZO-NWS.

Kunstenaars zijn er in vele soorten en maten. In onze eigen regio is er kijkend naar het grote aantal gallerijen geen gebrek aan creatieve talenten. In deze aflevering gaat presentator Patrick Lambrichs op bezoek bij Pieter Jaegers. Pieter heeft zijn atelier in een monumentaal pand aan de Scholtissenholenweg in Schinnen. Hij gaat met hem in gesprek over zijn leven als kunstenaar en hij neemt natuurlijk ook een kijkje in zijn atelier.

De uitzending is tot en met vrijdag 18 januari te zien om 8.00, 12.00, 16.00 en 20.00 uur op het tv-kanaal van ZO-NWS. Of klik hieronder om de uitzending te zien.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019