PEC Zwolle te sterk voor Fortuna

Fortuna Sittard heeft niet kunnen stunten bij PEC Zwolle. De wedstrijd eindigde in 3-1 voor PEC.

Het duel werd al na twee minuten gestaakt vanwege het afsteken van vuurwerk bij het doel van PEC Zwolle. De spelers werden naar de kleedkamers gestuurd.

Na 10 minuten werd het duel hervat en verdween al snel de eerste bal in de netten bij Fortuna-goalie Koselev. Fortuna had een aantal fraaie kansen om de stand op zijn minst gelijk te zetten maar dat lukte niet.

Toen Fortuna ook nog eens met 10 man verder moest vanwege een overtreding door Amadou Ciss werd het er niet makkelijker op. Na rust scoorde PEC Zwolle nog twee maal. Vlak voor tijd scoorde Damascan nog voor Fortuna, maar de wedstrijd was toen al lang gespeeld.

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto november