Pastoor Ben Janssens overleden

Voormalig pastoor van Bingelrade en Jabeek, Ben Janssens, is overleden. Hij werd 75 jaar.

Hubertus Guillaume Martinus Janssens was 15 jaar pastoor in de parochies H. Lambertus Bingelrade en H. Gertrudis Jabeek, van 1994 tot 2009.

Sinds 2002 had hij de titel Erekapelaan van Zijne Heiligheid de Paus en in 1999 werd hij Kanunnik van het kathedraal kapittel van Roermond.

Na zijn vertrek uit Bingelrade en Jabeek werd hij assistent in de parochies Onze Lieve Vrouw en St. Pieter in Maastricht.

Ben Janssens was al een poos ziek en overleed afgelopen vrijdag in zorgcentrum De Zeven Bronnen in Maastricht. Vrijdag is om 11.00 uur de uitvaart in de basiliek van Onze Lieve Vrouw.

weerfoto augustus