Pas najaar 2019 inhoudelijke behandeling zaak Nicky Verstappen

24356

Pas in het najaar van 2019 wordt de inhoudelijke behandeling verwacht van de zaak Nicky Verstappen. Op 12 december komt verdachte Jos Brech voor het eerst voor de rechtbank in een pro forma zitting.

Brech wordt ook nog psychisch onderzocht in het Pieter Baan Centrum, zo laat het Openbaar Ministerie aan L1 weten. Maar dat kan nog maanden duren vanwege een wachtlijst. Daardoor loopt de zaak sowieso vertraging op.

Van het onderzoek in het Pieter Baan Centrum in Almere wordt rapport opgemaakt voor de rechtbank. Die kan de uitkomsten van het onderzoek meenemen in de rechtszaak.

Jos Brech werd deze zomer opgepakt in Spanje omdat hij internationaal gezocht werd. Zijn DNA bleek te matchen met dat destijds op de Brunssummerheide op het lichaam van Nicky Verstappen was gevonden. Hij ontkent iets met de moord op de jongen uit Heibloem te maken te hebben en zwijgt verder.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019