Parkstad gemeenten niet in trek bij miljonairs

23478 Miljonairs lopen niet warm voor een onderkomen in één van de Parkstad gemeenten. In Kerkrade is slechts 0,3 procent van de inwoners miljonair. Daarmee scoort de gemeente het laagst van alle gemeenten in Nederland.

Brunssum en Landgraaf volgen op de voet met 0,4 procent en de gemeente heerlen heeft 0,5 procent miljonairs. Bij de overige Parkstad gemeenten varieert het aantal miljonairs van 0,9 tot 1,4 procent van de inwoners.

Volgens de cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek kent Nederland 112.000 huishoudens met een vermogen van meer dan een miljoen. Dat is het hoogste aantal miljonairs sinds 2006.

In Limburg wonen de meeste miljonairs in Mook en Middelaar. Provinciaal gezien scoort Limburg ook niet al te best. De provincie deelt de laatste plek met Flevoland. De meeste miljonairs zijn te vinden in Zeeland.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019