Parkeerverbod in Schinveld vanwege lichtstoet

21224 Voor de lichtstoet zaterdag in Schinveld is in de straten langs de optochtroute een parkeerverbod ingesteld. De organisatie en gemeente verwachten een grote toeloop van bezoekers en deelnemers.

47 wagens en groepen hebben zich aangemeld voor de derde lichtstoet van Schinveld.

De deelnemers stellen zich op bovenaan in de Bouwbergstraat vanaf de gemeentegrens met Brunssum. De stoet trekt vervolgens via de Kloosterlaan, Putbergstraat, Duikerweg, Brunssummerstraat, Wilhelminaplein, Beekstraat, Pres. Rooseveltstraat, Broekstraat, Past. Greymansstraat en A ge Water en Bleekplaats.

Een samenwerking tussen de regionale omroep L1 en streekomroep LOO-tv maakt het mogelijk dat de lichtstoet live op televisie komt. De gemeente Onderbanken heeft onlangs de begroting sluitend gemaakt. De omroepen zelf en sponsoren dragen het merendeel van de kosten.

Vanaf 18.30 uur begint de uitzending die live te volgen is via LOO-tv en L1.

Kijk hieronder nog eens naar de lichtstoet van 2017:

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019