Parkeerplaatszingen voor bewoners Bronnenhof

28645

Zanger Ivo van der Bijl laat zich van zijn barmhartigse kant zien. De bewoners van verzorgingstehuizen die door het coronavirus geen bezoek mogen ontvangen, trakteert hij op een concert vanaf de parkeerplaats. 

Van der Bijl begon de reeks optredens bij de Bronnenhof van Cicero Zorggroep in Brunssum. Voor de komende week heeft hij nog zeker zeven optredens gepland bij andere verzorgingshuizen in de provincie.
 
Verzorgingshuizen in heel Nederland zijn sinds vrijdag op slot voor bezoekers van buitenaf. Dat is om te voorkomen dat de bewoners besmet raken met het coronavirus. Veel verzorgingshuizen in Zuid-Limburg zijn de hele week al dicht en sinds die tijd moeten de bewoners het doen zonder familiebezoekjes.
 


Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019