Overwinning dankzij penalty

Het eerste team van Alfa Sport uit Oirsbeek heeft afgelopen weekend de wedstrijd tegen DVO gewonnen. Op het sportcomplex in Sittard werd het dankzij een penalty 0-1.

In het begin van de wedstrijd ging het over en weer en leek het spel vooral door de lucht te gaan. De bal vloog in het eerste kwartier drie maal over het vangnet. Op het eind van de eerste helft wist Alfa Sport meer druk te zetten maar de kansen gingen net naast of werden gestopt.

In het begin van de tweede helft werd Tristan Yigit van Alfa Sport in het strafschopgebied gevloerd en de scheidsrechter gaf de Oirsbekenaren een penalty. Deze werd door Finn Derksen benut. Daarna werd voornamelijk op het middenveld gespeeld.

Alfa Sport staat nu met 54 punten derde in de ranglijst van de 3e klasse B. Voor de volgende wedstrijd moet de club uit Oirsbeek een stukje rijden. Zij nemen het dan op tegen Brevendia uit Stramproy.

weerfoto oktober