Overeenkomst bedrijventerrein Rode Beek

22502 De gemeenten Brunssum en Onderbanken hebben een overeenkomst ondertekend over de ontwikkeling van bedrijventerrein Rode Beek.

In de overeenkomst hebben beide gemeente afspraken vastgelegd over de ontwikkeling van het gebied op de grens van Onderbanken en Brunssum. Het nog onbebouwde bedrijventerrein ligt pal aan de Buitenring, tussen de rotonde Haefland en de Molenvaart.

Het plan is om zo'n vier kavels bouwrijp te maken. In eerste instantie is het bedrijventerrein bedoeld om bedrijven zoals bijvoorbeeld Houthandel Diederen en Mewissen Bouwmaterialen- en Tegelhandel uit de woonkern van Schinveld te verplaatsen.

Op het gemeentehuis in Schinveld werd de samenwerkingsovereenkomst door burgemeester Odile Wolfs en waarnemend burgemeester Gerd Leers ondertekend.

 

22501 foto © LOO-tv | Pascal Moors

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019