Oud-MVV'er nekt Roda JC in Almere

Roda JC neemt zaterdagavond nul punten mee naar huis na de competitiewedstrijd tegen Almere City. De Kerkradenaren verloren in het Yanmar Stadion met 2-1.

Voormalig MVV'er Thomas Verheydt had met een doelpunt en een assist een groot aandeel in de zege voor de club uit Flevoland. De vroege voorsprong van de ploeg van Streppel werd door de robuuste spits hoogstpersoonlijk omgebogen. In de 29e minuut maakte Verheydt de gelijkmaker. Daarna bracht hij Shayon Harrison in stelling, die al in de 38e minuut de eindstand op het scorebord liet noteren. Het enige doelpunt van Roda werd gemaakt door Patrick Pflücke.

De Kerkradenaren zijn in de Keuken Kampioen Divisie terug te vinden op de vijfde plek, vlak achter de Graafschap. De superboeren hebben een puntje meer en twee wedstrijden minder gespeeld.

Volgende week komt Roda niet in actie. Streppel en zijn mannen hervatten de competitie weer op maandag 19 oktober. Dan komt Telstar in het Parkstad Limburg Stadion op bezoek.

klik hier voor een fotoreportage van FC Almere City tegen Roda JC Kerkrade >>

weerfoto oktober