Opsporing Verzocht vanuit Landgraaf

21162 Speciaal voor de zaak Nicky Verstappen komt het tv-programma Opsporing Verzocht vanuit Landgraaf. Dat is vanwege de zaak Nicky Verstappen.

Het is voor het eerst dat het programma vanaf locatie wordt uitgezonden. De moord op de 11-jarige jongen uit Heibloem is na bijna 20 jaar nog steeds niet opgelost. Nu wordt met een grootschalig DNA-verwantschapsonderzoek nogmaals geprobeerd de moordenaar te vinden.

In de uitzending van 20 februari wordt uitgelegd hoe het onderzoek, waarvoor 21.000 mannen zijn opgeroepen, in zijn werk gaat. Daarnaast wordt teruggekeken op de dagen rondom de dood van de jongen.

Nicky verdween op 11 augustus 1998 tijdens een zomerkamp op de Brunssummerheide. Het stoffelijk overschot van de jongen werd onder verdachte omstandigheden op ruim een kilometer van het kamp terug gevonden.

Tijdens deze bijzondere uitzending, die op dinsdag 20 februari in het gemeentehuis in Landgraaf wordt opgenomen, komt ook de familie van de jongen aan het woord.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019