Opslag grondstof synthetische drugs gevonden

24100

In Kerkrade zijn in een loods en twee vrachtwagens vaten met grondstoffen voor synthetische drugs gevonden. Om hoeveel vaten het ging kon de politie maandagavond nog niet zeggen, maar wel dat sprake was van een flinke hoeveelheid.

De chemicaliën werden 's ochtends ontdekt na een melding van stank uit een geparkeerde vrachtwagen. Bij onderzoek bleek dat die was geladen met vaten chemicaliën. Agenten vonden later op de Holzstraat een tweede vrachtwagen en een loods met daarin een fikse hoeveelheid grondstoffen voor de productie van synthetische drugs.

De politie heeft de omgeving rondom de loods en de vrachtwagen afgezet. Na inventarisatie kon 's avonds pas worden gestart met het opruimen van het spul. Er is nog niemand aangehouden.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019