Opnieuw bijdrage voor Next Step Perron045

26587

Het project Next Step Perron045 heeft opnieuw een bijdrage van 65.000 euro gekregen van het Oranje Fonds. Het project van het CMWW kan terug kijken op een succesvol eerste projectjaar en met de bijdrage van het Oranje Fonds kan ook het komende jaar voortzetten.

Next Step Perron045 richt zich op jongeren die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Met een coach wordt gekeken hoe de in de omgeving aanwezige faciliteiten benut kunnen worden om de jongeren terug te laten keren in de maatschappij. Op deze manier krijgen zij weer een toekomstperspectief.

Het project van het CMWW past perfect in het programma 'Meer Kansen voor Jongeren' van het Oranje Fonds en kan daarom wederom rekenen op de financiële steun en advies van het fonds.

 

weerfoto augustus

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019