Opbouw Parade Brunssum begonnen

14644 Donderdag 7 juli is in Brunssum de opbouw voor de Parade begonnen. In het Vijverpark wordt de komende dagen het festivalterrein ingericht.

De Parade start donderdag 14 juli in het Vijverpark. Het festival is een van de grootste folklorefestivals van Europa. 20 dansgroepen, samen goed voor meer dan 500 deelnemers, komen naar Brunssum. Groepen uit Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Europa zullen optredens geven.

De Parade heeft haar openings- en sluitingsceremonies op resp. 14 en 20 juli. Deze worden live op tv uitgezonden door LOO-tv. Het hoogtepunt van de Parade is zondag 17 juli. De deelnemende groepen en muziekgezelschappen uit Brunssum en omstreken trekken dan in een lange stoet door het centrum van Brunssum.

14643

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019