Oos Dörp over videoclub Videoom

24800 In een nieuwe aflevering van Oos Dörp gaat presentator Patrick Lambrichs op bezoek bij videoclub Videoom. De videoclub van de Oostelijke Mijnstreek is een ontmoetingspunt voor amateur videofilmers.

Doel is om elkaar te helpen om een hoger niveau te bereiken. Dat lukt aardig, want in het verleden heeft de club de nodige prijzen binnen weten te halen. De filmclub organiseert regelmatig clubavonden en is momenteel ook bezig met het maken van een nieuwe film.

Oos Dörp is te zien vanaf zaterdag 19 januari om 8.00. 12.00, 16.00 en 20.00 uur op tv, en op YouTube en Facebook. Of klik hieronder om de nieuwe aflevering van Oos Dörp online te zien.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.