Ook SVN doelwit vandalisme

De voetbalclubs RKSV Sylvia en SVN uit Landgraaf hebben nog geen idee wie achter de vernielingen zit op hun complexen. Bij SVN werden deze week vernielingen aangericht; Sylvia was voor de feestdagen doelwit.

Bij SVN werden op sportcomplex Heigank een schakelkast, geluidsboxen en het scorebord vernield of beschadigd. Ook liep het veld de nodige schade op door een vuurtje dat op het veld gestookt werd.

Bij Sylvia werd een tractor in brand gestoken. Tevens werden de kranen van het clubgebouw opengedraaid en werd er op de vloer van de kleedlokalen gepoept.

De twee Landgraafse voetbalclubs gaan fuseren. Onduidelijk is of de vernielers gezocht moeten worden in de hoek van de tegenstanders van de fusie. Een overgrote meerderheid stemde in met de fusie van de clubs.

foto © ZO-NWS | Facebook SVN Landgraaf

Weerfoto januari