Ook jeugdprinsenpaar in Klimmen

27891 Sinds zondag heeft carnavalsvereniging De Molmuus weer een jeugdprinsenpaar. Steve Deckers en Ivy Bouwen werden zondagmiddag uitgeroepen in Grandcafé Klumme.

Beiden zitten in groep 7 van de basisschool in Klimmen en zijn ook lid van de raad van elf. Daarnaast hebben beide nog een gezamenlijke hobby en dat is muziek maken. Terwijl Steve graag gitaar speelt is de jeugdprinses lid van Harmonie de Berggalm waar zij de saxofoon bespeeld.

Bij KV de Molmuus is het dit jaar groot feest. De vereniging bestaat 6 x 11 jaar. Eerder werden Luuk Nicolaes en Judit Coben uitgeroepen tot jubileumprinsenpaar.

27892 foto © ZO-NWS | Ger Maessen

Weerfoto januari