Ook een bevrijdingsfestival in Brunssum

21819 Voor het eerst wordt er in Brunssum op 5 mei een bevrijdingsfestival georganiseerd. De vereniging Herdenken & Vieren Brunssum heeft een uitgebreid programma samengesteld met veel muziek.

Van 13.00 tot 23.30 kunnen bezoekers genieten van een muziekprogramma dat van Rock 'n Roll tot hedendaagse popmuziek varieert. Op het podium op het Lindeplein zijn verschillende livebands te zien.

Daarnaast is er een markt en kinderen kunnen zich uitleven in de Kids Corner. De Stichting Preuvenemert Broenssem zorgt dat ook de inwendige mens gesterkt kan worden met een grote variëteit aan eten.

Als alles naar plan verloopt wordt het festijn afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Daarvoor is een vergunning aangevraagd en de Gemeente Brunssum bekijkt nu of dat kan. De jaarlijkse vuurwerkshow tijdens Koningsdag in het Vijverpark in Brunssum werd jaren geleden afgeschaft na protesten van natuurorganisaties.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019